Bokslut och deklaration

Ekonomihuset erbjuder

  • Auktoriserade redovisningskonsulter
  • Breda branschkunskaper
  • Personlig service
  • Flexibla lösningar
  • Digitala flöden
  • Ekonomi, juridik och rådgivning – allt under samma tak

Avslutning av redovisningsåret

Bokslutet visar hur det gått för företaget det gångna året. Det finns olika varianter av bokslut och vilket ert företag ska välja beror på vilken omsättning ni har. Bokslutet anpassar vi efter ert företag och upprättar efter K1, K2 och K3 som är olika regelverk som anger hur ett bokslut ska upprättas. Våra auktoriserade redovisningskonsulter skriver under en Rapport om årsredovisningen som är ett kvalitetskvitto som visar att redovisningen håller hög kvalitet. Ekonomihuset kan även erbjuda att upprätta periodbokslut så att ni i god tid kan ta beslut som medför bättre lönsamhet och förändringar av verksamheten.

Vi upprättar årsbokslut och årsredovisning, samt sköter löpande kontakt med din eventuella revisor. För företag som själva sköter löpande redovisning kan vi ändå stå till tjänst genom att exempelvis upprätta årsbokslut och årsredovisning.

Inkomstdeklaration

Som ett sista steg i redovisningens årscykel upprättar vi bolagets inkomstdeklaration baserat på bokslut och skatteberäkning. Vi hjälper även privatpersoner med upprättandet av inkomstdeklarationer, antingen i sin helhet eller endast beräkning av bilagor, exempelvis K10-blanketten.

Vi ser fram emot att höra från dig!

För oss är goda relationer en viktig del av vår verksamhet. Vi vill att alla ska känna sig trygga och väl bemötta av oss på Ekonomihuset. Välkommen att höra av dig, antingen via telefon, mail eller i formuläret. Vill du få direktkontakt med någon av våra rådgivare hittar du alla våra kontaktuppgifter här.

Här finns vi

Ekonomihuset Borgholm
Ekonomihuset Färjestaden