Om oss

Auktoriserade redovisningskonsulter – kompetens och erfarenhet

Vi är tacksamma över det stora förtroende vi får från våra kunder. Alltsedan Ekonomihuset på Öland AB startade vid årsskiftet 92/93 har vi haft en mycket positiv utveckling. Idag har vi uppemot 900 fasta uppdrag på Öland och i Kalmarregionen – förutom alla de tillfälliga kunder som söker våran hjälp.

Rätt ekonomisk rådgivning i rätt stund
kan vara avgörande för ett företag. Nya regler och ändrade bestämmelser kräver ständigt nya ställningstaganden. Vår målsättning är att erbjuda lantbruk och småföretag i alla branscher en komplett service med redovisning, ekonomisk rådgivning samt företags- och familjejuridik.

Vi arbetar med alla branscher och med de olika företagsformer som finns. I dag har Ekonomihuset 11 stycken auktoriserade redovisningskonsulter. Byrån är också auktoriserad genom SRF konsulterna som är vår branschorganisation. Vi har även samarbete med auktoriserade revisorer.

I takt med vår ökande kundkrets expanderar även vi. Med tjugotalet anställda har vi valt att fördela ansvarsområdena mellan våra medarbetare. Det effektiviserar vårt arbete och säkerställer att vi håller oss á jour med det senaste inom redovisning, skatteregler, ekonomisk rådgivning EU, försäkringar mm. En kunskapsbank som vi ställer till våra kunders förfogande.

Vi berättar gärna mer om vad vi kan erbjuda just dig och ditt företag. Välkommen att besöka oss för ett förutsättningslöst samtal. Vi hoppas att även du kommer att se oss som en resurs och samarbetspartner.

Grafik

Logo