Bilda bolag

Ekonomihuset erbjuder

  • Auktoriserade redovisningskonsulter
  • Breda branschkunskaper
  • Personlig service
  • Flexibla lösningar
  • Digitala flöden
  • Ekonomi, juridik och rådgivning – allt under samma tak

Många fallgropar att ramla i. Lugn vi hjälper dig hela vägen

När du planerar att starta ett nytt bolag eller verksamhet hjälper vi dig gärna med råd kring lämplig bolagsform. Vi tar hand om administrationen kring uppstarten och när bolaget är igång finns vi där för rådgivning och hjälp med allt som rör redovisning och löneadministration. Det gäller att vara noggrann i starten. Vi hjälper dig med en lönsamhetsbudget. Vi upprättar bolagsbildningsdokumenten till aktiebolag eller nyregistrering av enskild firma. Våra rådgivare hjälper dig även att välja rätt momsmetod som passar din verksamhet och bransch, samt att all registrering hos Skatteverket blir korrekt.

Alla branscher

Vi erbjuder redovisningshjälp oavsett bransch du verkar inom. Vi har lång erfarenhet och specialistkunskaper inom ett flertal branscher. Lantbruk och skog är några av de områden som vi anser oss vara i framkant på.

Vi ser fram emot att höra från dig!

För oss är goda relationer en viktig del av vår verksamhet. Vi vill att alla ska känna sig trygga och väl bemötta av oss på Ekonomihuset. Välkommen att höra av dig, antingen via telefon, mail eller i formuläret. Vill du få direktkontakt med någon av våra rådgivare hittar du alla våra kontaktuppgifter här.

Här finns vi

Ekonomihuset Borgholm
Ekonomihuset Färjestaden