Ekonomisk rådgivning

Ekonomihuset erbjuder

  • Auktoriserade redovisningskonsulter
  • Breda branschkunskaper
  • Personlig service
  • Flexibla lösningar
  • Digitala flöden
  • Ekonomi, juridik och rådgivning – allt under samma tak

Vi rådgör tillsammans

Rätt ekonomisk rådgivning i rätt stund kan vara avgörande för ett företag för att kunna ta rätt beslut om framtiden. Nya regler och ändrade bestämmelser kräver ständigt nya ställningstaganden. Vi håller oss ständigt uppdaterade och har många års erfarenheter samlade i Ekonomihuset. För dig kan vi vara en viktig rådgivare, från bolagsbildning till budgetering och analyser och de beslut som du som företagare ställs inför. För oss är det viktigt att kommunicera på ett sätt som kunden förstår, rådgivning som skjuter över målet är en dålig rådgivning. För våra lantbrukskunder kan vi även hjälpa till med att göra ansökningar om EU-stöd och investeringsstöd.

Alla branscher

Vi erbjuder redovisningshjälp oavsett bransch du verkar inom. Vi har lång erfarenhet och specialistkunskaper inom ett flertal branscher. Lantbruk och skog är några av de områden som vi anser oss vara i framkant på.

Vi ser fram emot att höra från dig!

För oss är goda relationer en viktig del av vår verksamhet. Vi vill att alla ska känna sig trygga och väl bemötta av oss på Ekonomihuset. Välkommen att höra av dig, antingen via telefon, mail eller i formuläret. Vill du få direktkontakt med någon av våra rådgivare hittar du alla våra kontaktuppgifter här.

Här finns vi

Ekonomihuset Borgholm
Ekonomihuset Färjestaden