Bokföring och Redovisning

Ekonomihuset erbjuder

  • Auktoriserade redovisningskonsulter
  • Breda branschkunskaper
  • Personlig service
  • Flexibla lösningar
  • Digitala flöden
  • Ekonomi, juridik och rådgivning – allt under samma tak

Vi anpassar oss efter dina behov

Bokföring och redovisning är två olika men lika viktiga delar av de ekonomiska aktiviteterna inom ditt företag. För att kunna göra en redovisning måste först en noggrann och frekvent bokföring ha genomförts. En korrekt redovisning är viktig för kommande beslut inom ditt företag. Redovisningen ger dig en överblick på året som gått. Du kommer få det enklare att se vilka aktiviteter som kommer gynna och kanske få ditt företag att expandera i framtiden. Vi på Ekonomihuset finns här för att hjälpa dig med precis detta. Från bokföring till redovisning! Vi erbjuder välbekanta och pålitliga bokföringsprogram tillsammans med internetbaserade lösningar. Innehållet i våra tjänster anpassar vi till den grad av arbetsinsats du/ni själva vill utföra.

Alla branscher

Vi erbjuder redovisningshjälp oavsett bransch du verkar inom. Vi har lång erfarenhet och specialistkunskaper inom ett flertal branscher. Lantbruk och skog är några av de områden som vi anser oss vara i framkant på.

Vi ser fram emot att höra från dig!

För oss är goda relationer en viktig del av vår verksamhet. Vi vill att alla ska känna sig trygga och väl bemötta av oss på Ekonomihuset. Välkommen att höra av dig, antingen via telefon, mail eller i formuläret. Vill du få direktkontakt med någon av våra rådgivare hittar du alla våra kontaktuppgifter här.

Här finns vi

Borgholm

Färjestaden

Tullgatan 23

387 34 Borgholm

Storgatan 49

386 31 Färjestaden

Skicka meddelande till oss