Generationsskiften

Ekonomihuset erbjuder

  • Auktoriserade redovisningskonsulter
  • Breda branschkunskaper
  • Personlig service
  • Flexibla lösningar
  • Digitala flöden
  • Ekonomi, juridik och rådgivning – allt under samma tak

Vår erfarenhet, din trygghet.

På Ekonomihuset har vi många års erfarenhet av arbetet med generationsskiften. Det är viktigt att besluten som fattas blir rätt och att alla blir nöjda. Det gäller att påbörja detta arbete i god tid då det oftast kräver planering över tid. Överföringar inom familjen kan avse jordbruksfastigheter, rörelseföretag, hyresfastigheter med mera. Ett generationsskifte av företaget är en sak av stor betydelse som de flesta företagare förr eller senare måste ta ställning till. Ett ägarskifte har ofta stor påverkan på de inblandade parternas levnadsvillkor och framtida inkomster, och det är viktigt att alla kan få sina önskemål tillgodosedda så långt det går. Vi är experter på alla de ekonomiska och juridiska frågor som behöver hanteras i ett generationsskifte, och kan hjälpa dig lägga upp en plan för just ditt företag.

Alla branscher

Vi erbjuder redovisningshjälp oavsett bransch du verkar inom. Vi har lång erfarenhet och specialistkunskaper inom ett flertal branscher. Lantbruk och skog är några av de områden som vi anser oss vara i framkant på.

Vi ser fram emot att höra från dig!

För oss är goda relationer en viktig del av vår verksamhet. Vi vill att alla ska känna sig trygga och väl bemötta av oss på Ekonomihuset. Välkommen att höra av dig, antingen via telefon, mail eller i formuläret. Vill du få direktkontakt med någon av våra rådgivare hittar du alla våra kontaktuppgifter här.

Här finns vi

Ekonomihuset Borgholm
Ekonomihuset Färjestaden