Företagsöverlåtelser

Ekonomihuset erbjuder

  • Auktoriserade redovisningskonsulter
  • Breda branschkunskaper
  • Personlig service
  • Flexibla lösningar
  • Digitala flöden
  • Ekonomi, juridik och rådgivning – allt under samma tak

Lång erfarenhet, din trygghet.

Vi arbetar mycket med företagsöverlåtelser, framförallt med generationsskiften inom familjen. Det är viktigt att väga in ekonomi och skatt i dessa affärshändelser, inte bara upprätta avtalen. Vi lägger också stor vikt vid information till alla inblandade parter så att man förstår innebörden av det som görs vad gäller juridik, skatt och ekonomi. Vi vet att ett generationsskifte kräver mycket planering och såväl affärsjuridiska, skatterättsliga som familjerättsliga överväganden. Med den breda kompetensen som finns hos oss på Ekonomihuset så kan vi hjälpa er med en lyckosam generationsväxling.

Alla branscher

Vi erbjuder redovisningshjälp oavsett bransch du verkar inom. Vi har lång erfarenhet och specialistkunskaper inom ett flertal branscher. Lantbruk och skog är några av de områden som vi anser oss vara i framkant på.

Vi ser fram emot att höra från dig!

För oss är goda relationer en viktig del av vår verksamhet. Vi vill att alla ska känna sig trygga och väl bemötta av oss på Ekonomihuset. Välkommen att höra av dig, antingen via telefon, mail eller i formuläret. Vill du få direktkontakt med någon av våra rådgivare hittar du alla våra kontaktuppgifter här.

Här finns vi

Ekonomihuset Borgholm
Ekonomihuset Färjestaden