Om oss

30års erfarenhet av de tjänster
du behöver för att lyckas med ditt företagande.

Vi är Din viktigaste affärspartner

I snart 30 år har vi jobbat tillsammans med företagare på Öland och i Kalmar. Oavsett storlek, stort som smått hjälper vi er med bokföring, redovisning, bokslut, deklarationer och därefter rådgör vi tillsammans vilken väg vi går framåt. Att vara företagare kan vara krångligt och svårt ibland. Vi är er ständiga samarbetspartner.

Utöver företagsekonomin som är vår huvudsyssla så kommer vi även in på företagarens privata del också. Det kan röra sig om arvskiften, gåvor, avtal, äktenskapsförord och liknande områden. Vi vågar nog påstå att vi har en oslagbar bredd av tjänster som vi erbjuder företag och privatpersoner. Allt under samma tak. Vi har genom åren samlat på oss erfarenheter som gör oss till din kompletta samarbetspartner. Vi har i dagsläget över 1000 kunder som ger oss förtroendet, det gör oss till den största redovisningsbyrån på Öland.

Fortnox byråpartner

Ekonomihuset var en av de första byråerna i Sverige att bli partner med ett av Sveriges största ekonomisystem, Fortnox. För oss är det viktigt att hjälpa dig som kund och att vara med dig när du tar steget att jobba mer digitalt och automatiserat. Vi vet vilka fallgropar man lätt kan hamna i om man inte gör sin digitala omställning i rätt ordning. Vi hjälper dig igång om du känner att det är dags att byta eller att modernisera ditt befintliga ekonomisystem. 

Auktoriserade konsulter med bred kompetens

Vi har auktoriserade redovisningskonsulter med spetskompetenser inom skattefrågor, företagsrådgivning och familjejuridik.

Vi tycker själva att personlig hjälp och personligt engagemang är nyckeln till att vara en bra samarbetspartner till våra kunder. Vi hoppas att du som kund, eller blivande kund, också märker detta.

Tveka inte att kontakta oss, vi skräddarsyr en lösning för just ditt företag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

För oss är goda relationer en viktig del av vår verksamhet. Vi vill att alla ska känna sig trygga och väl bemötta av oss på Ekonomihuset. Välkommen att höra av dig, antingen via telefon, mail eller i formuläret. Vill du få direktkontakt med någon av våra rådgivare hittar du alla våra kontaktuppgifter här.

Här finns vi

Ekonomihuset Borgholm
Ekonomihuset Färjestaden